Tavan fals din vata bazaltica Rockfon Artic E15 Tegular 600×600 mm
Dimensiuni produs – Tavan fals din vata bazaltica Rockfon Artic E15 Tegular 600×600 mm
Dimensiune placa(cm):60x60cm
Grosime(mm):15mm
Caracteristici tehnice – Tavan fals din vata bazaltica Rockfon Artic E15 Tegular 600×600 mm
Culoare:Alb
Detalii margine:Tegular
Tip material:Vata Bazaltica
Producator:ROCKWOOL POLSKA
Descriere Produs
Tavan fals din vata bazaltica Rockfon Artic E15 Tegular 600×600 mm
Tavan fals din vata bazaltica Rockfon Artic E15 Tegular 600×600 mm 
Rockfon Artic E15:
– dimensiune placa: 600×600
– grosime panou: 15 mm
– se poate monta pe structura de 15 mm
– 5.76 mp/cutie
Ce poti sa faci sa obtii cea mai buna versiune a spatiului tau interior? Cum poti imbunatati calitatea mediului tau de lucru, cu impact asupra starii tale de bine?
Pentru ca misiunea noastra este sa te asistam sa obtii cele mai bune rezultate iti prezentam solutiile acustice Rockfon de tavan fals, care iti vor asigura un climat optim in interior.
O acustica buna a incaperilor are un impact crescut asupra calitatii spatiului, motiv pentru care arhitectura moderna a pus accentul pe aceasta latura, folosind produse cu proprietati tehnice din ce in ce mai avansate si mai prietenoase cu mediul inconjurator. Rockfon este un tavan fals modern, ideal de folosit in cladiri de birouri, centre comerciale si de agrement, scoli si sali de muzica, hipermarketuri, magazine, restaurante si cantine.
Materia prima care sta la baza fabricarii tavanului fals casetat Rockfon este vata bazaltica, care se obtine din roca bazaltica, un material natural.
 
De ce sa alegi tavan fals Rockfon?
– Acustica: tavanul fals casetat Rockfon este realizat din vata bazaltica elastica care absoarbe foarte bine sunetele, reducand timpul de reverberatie
– Design: disponibil intr-o gama larga de culori, module si muchii, placile de tavan si panourile de perete Rockfon sunt o sursa inepuizabila de inspiratie pentru arhitecti
– Proprietati: Rockfon este un tavan acustic certificat la cea mai inalta clasa de reactie la foc – A1, adica este necombustibil si nu produce foc sau picaturi de ardere in caz de incendiu. Este un tavan fals termoizolant, ce rezista pana la 100% umiditate relativa la temperatura de 40C, pastrandu-si timp indelungat dimensiunile, indiferent de umiditatea aerului sau de modificarile de temperatura. De asemenea, este un plafon fals rezistent la dezvoltarea mucegaiului, ciupercilor si bacteriilor.   
– Montare: acest plafon fals se instaleaza rapid si simplu, datorita greutatii reduse.
 
Caracteristicile tehnice ale placilor de tavan fals Rockfon:
1. Proprietati termice: clasa de reactie la foc A1
2. Rezistenta la umiditate si stabilitate dimensionala: produsele Rockfon sunt stabile dimensional pana la 100% umiditate relativa a aerului. Placile de tavan fals pot fi instalate la o temperatura intre 0-40C, fara aclimatizare. Isi pastreaza proprietatile chiar si in incaperi neincalzite.
3. Rezistenta la impact: foarte ridicata conform standardului EN 13964.
4. Reflexia luminii: pentru rezultate de iluminare optime, se recomanda placi de tavan fals de culoare deschisa, mata si cu un coeficient de reflexie de 82%.
5. Igiena: rezistent la dezvoltarea mucegaiului, ciupercilor si bacteriilor   
6. Mediu: eticheta ecologica. Produs reciclabil
7. Transport si depozitare: greutate redusa, usor de transportat si de montat. Placile de tavan fals pot fi taiate cu usurinta cu un cutit ascutit.
8. Curatare: extrem de facila, prin aspirare.
 
Produsul se vinde la cutie intreaga de 5.76mp