Tavan casetat metalic perforat cu structura la vedere D222 Alb cu Filtru
Dimensiuni produs – Tavan casetat metalic perforat cu structura la vedere D222 Alb cu Filtru
Dimensiune placa(cm):60x60cm
Grosime(mm):0.5mm
Caracteristici tehnice – Tavan casetat metalic perforat cu structura la vedere D222 Alb cu Filtru
Culoare:Alb
Clasa reactie foc:A1
Tip structura:La vedere
Tip material:Otel
Absorbtia sunetului:Da
Dimensiuni perforatie:2 mm
Suprafata perforata:22 %
Producator:PROMETAL

 

Descriere Produs

Tavan casetat metalic perforat cu structura la vedere D222 Alb cu Filtru

Specificatiile proiectelor in constructii pentru amenajarea spatiilor la interior, au contribuit la dezvoltarea produselor Prometal care sunt conforme normelor de siguranta in materie de: protectie la incendiu, absorbtie si izolatie acustica, rezistenta in exploatare si instalare facila.

Prometal PSV este un sistem de plafon metalic casetat format din panouri modulare de 600×600 mm, care vine montat pe o structura ”T” la vedere.

Tavan casetat indicat pentru a fi utilizat in spatii comerciale sau publice, unde este necesara existenta unei suprafete rezistente si usor de intretinut. In cazul in care panourile perforate sunt captusite cu un material izolator fonic, se obtine o absorbtie marita a sunetului, asigurand in acest fel o acustica ambientala optima.

Avantaje:
– ideal pentru spatiile unde se impune o intretinere si o curatenie ciclica, acolo unde este obligatorie instalarea unui plafon neporos, pentru un grad inalt de igiena
– rezistenta la foc – clasa 0
– izolare acustica – pentru a asigura o buna izolare acustica, recomandam utilizarea de panouri perforate, care sunt captusite pe interior cu un filtru negru, lipit la cald
– izolare termica – se realizeaza cu ajutorul unei saltele din vata minerala de sticla asezata deasupra plafonului casetat
– flexibilitatea sistemului permite montarea usoara a corpurilor de iluminat, sistemelor de ventilatie si de siguranta
– intretinere facila – cu o carpa de praf, moale si curata, sau cu ajutorul unui detergent special

Montaj:
Panourile se fixeaza prin greutate proprie, pe structura de tip T la veder, 15mm sau 24mm, fara accesorii sau scule speciale.

Fiind foarte usor de instalat si manevrat, tavanul casetat permite accesul usor la instalatiile tehnice suspendate, iar orice interventie si intretinere a acestora sa se poata efectua intr-un timp optim.

La cerere se pot executa diverse perforatii.

Produsul se vinde la cutie de 5.76 m²